Heliborviihde

Studiopalveluja Savon sydämessä

Helibor- Studio sijaitsee Maaningan kirkonkylän laidalla rauhallisella alueella. Se on toiminut vuodesta 2000 alkaen. Alkuaikoina oli käytössämme pieni tarkkaamo ja yksi soittohuone. Toiminnan laajentuessa ja äänitystöiden lisääntyessä studiota päätettiin laajentaa. Vuoden 2004 remontissa tarkkaamon paikkaa vaihdettiin ja tarkkaamon koko laajeni nykyisiin mittoihinsa. Samassa yhteydessä saimme tehtyä myös toisen soittohuoneen.

Toimintaa on kehitetty edelleen ja vuoden 2008 aikana saimme muokattua käyttöömme vielä yhden soittohuoneen lisää. Nykyinen studiomme käsittää siis tarkkaamon sekä kolme kooltaan erilaista soittohuonetta. Tarkkaamon ja soittohuoneiden kokonaispinta-ala on reilut 80m².

Helibor

Äänitysten ja miksaustöiden välillä on mahdollisuus levähtää ja ruokailla tilavassa taukohuoneessa. Mikäli äänitykset jatkuvat seuraavina päivinä, yöpyminen onnistuu Villa Kanteleessa.

 

Helibor

Äänitykset tehtiin studiotoiminnan alkuvaiheessa Rolandin 16-raitaisella nauhurilla. Pian huomattiin raitojen määrän tarpeiden kasvaneen ja studionauhuriksi vaihdettiin Rolandin 24-raitainen nauhurimalli. Toiminnan edelleen kehittyessä tehtiin päätös keväällä 2008 jatkaa ns. keikkanauhoitusten tekemistä tällä 24-raitaisella helposti siirrettävällä nauhurilla ja päänauhuriksi studioon hankittiin Tascamin 48-raitainen kovalevynauhuri ja DM4800 -mikseri.

Hinnasto

Äänitykset ja miksaukset tuntityönä 45€/tunti (sis. alv 22% sekä äänittäjän palvelut).

Usean kappaleen muodostaman kokonaisuuden äänittämisestä ja miksauksesta voidaan neuvotella kokonaispaketti.

Valittavana myös kokonaispaketti, johon kuuluvat: äänitykset, miksaukset ja 100 - 500kpl monistettua levyä + levykoteloa. Pyydä tarjous.

 

Yhteystiedot ja tarjouspyynnöt:

Helibor viihde ay
Lapinjärventie 515A
71730 KINNULANLAHTI

Seppo Niemelä
gsm 040-5683664
Juhani Juvonen
gsm 0400-294290

helibor@helibor.fi